Telefonisch weer bereikbaar vanaf maandag om 08:00u
Mean Green Mowers

Mean Green Mowers

Mean Green Mowers is een fabrikant van elektrische grasmaaiers. Bent u benieuwd naar Mean Green Mowers? Wij vertellen u graag wat meer:

  • Mean Green Mowers is opgericht in 2008 en is ruim 10 jaar geleden begonnen met de ontwikkeling van een volledig elektrische zitmaaier voor professioneel gebruik.
  • De machines zijn vanaf de tekentafel opnieuw ontwikkeld door luchtvaartingenieurs. De maaier is bijna volledig van sterk aluminium gemaakt, waardoor de maaier sterk en duurzaam is gebouwd, maar toch erg licht is gebleven. Wat niet aan gewicht hoeft te worden aangedreven, kost ook geen energie, en dit is erg voordelig voor de accuprestaties. Tevens zorgt het lichte gewicht voor minder insporing van het gazon en kunt u toe met lichtere bedrijfswagens en lichtere aanhangwagens in verband met het lagere totaalgewicht.
  • De maaiers beschikken over de laatste accutechnologie, waarop volledig patent is verkregen.
  • Alles op de maaier is direct aangedreven (iedere functie heeft een eigen elektromotor) en de maaier bevat geen vloeistoffen meer. Dit heeft als groot voordeel dat er geen slijtdelen zijn behalve de messen en banden. Het enige periodieke onderhoud betreft het slijpen van de messen. Uw onderhoudsmedewerker hoeft de machine dus alleen schoon te houden en de messen te slijpen.
  • Alles wat niet op een maaier zit, kan ook niet kapot gaan, dit heeft met name betrekking op een brandstofmaaier met onderdelen alsriemen, poelies, bougies en hydraulieksystemen.
  • De eerste machines in Amerika hebben al meer dan 7.000 uren gedraaid, waarbij geen problemen zijn ontstaan.
  • De American Green Zone Alliance (AGZA) is als keurmerk sinds 2008 al betrokken bij de maaiers, en houdt uitgebreid de prestaties van de maaiers bij. Zij hebben Mean Green Mowers gecertificeerd voor het complete aanbod van elektrische maaiers.
  • De maaiers zijn sinds 2019 in Nederland verkrijgbaar. In het buitenland hebben de maaiers zich inmiddels ruimschoots bewezen. In Amerika, Australië en Engeland draaien de machines al, zie ook de referenties op onze website (gemeenten, universiteiten, campings, hoveniers). Ook in Nederland kiezen steeds meer bedrijven en organisaties ervoor om elektrisch te maaien met de maaiers van Mean Green Mowers.

Be Green Techniek levert het complete aanbod van Mean Green Mowers. Bekijk ons productoverzicht en lees meer over de verschillende elektrische grasmaaiers.

Bekijk ook onderstaande video om kennis te maken met Mean Green Mowers: