Alles over online bestellen

In onze webshop vindt u al onze producten. Op deze pagina leest u meer over het bestellen bij Be Green Techniek.

Onze producten bestellen

U kunt de volgende producten direct online bestellen: heftrucks, pallettrucks, stapelaars, orderpickers, ripagreen onkruidbeheersing en de mini-dumper.

Bestellen bij Be Green Techniek gaat gemakkelijk in enkele stappen:

  • Kies uw gewenste product(en).
  • Plaats uw artikelen in de winkelwagen.
  • Betaal eenvoudig in uw vertrouwende betaalomgeving (iDeal of Bancontact). Ook kunt u middels overboeking betalen.
  • Wij gaan voor u aan de slag en leveren uw artikelen binnen de aangegeven levertijd.

Voor producten die niet rechtstreeks in de webshop zijn te bestellen, kunt u een online aanvraag indienen. Gelet op de opties en/of subsidie-mogelijkheden op deze producten doen wij u dan een op maat gemaakt voorstel.

Levertijd

Op de productpagina vindt u de levertijd terug van het specifieke product. De volgende opties vindt u terug op onze website:

  • Uit voorraad leverbaar: deze producten kunt u doorgaans binnen 1 tot 2 werkdagen na bestelling in huis hebben.
  • Op korte termijn leverbaar: na bestelling nemen wij contact op om de levering af te stemmen met u. Vaak bedraagt de levertijd enkele werkdagen.
  • Op bestelling: deze producten worden pas gebouwd nadat u een bestelling heeft geplaatst. Hierdoor heeft u nog veel keuzevrijheid in de configuratie. De levertijd bedraagt enkele weken.

Let er op dat levertijden enigszins kunnen afwijken.

Veilig bestellen

Op onze website kunt u op een veilige en betrouwbare manier een bestelling plaatsen. Wij maken gebruik van een beveiligde internetverbinding. U herkent dit in de adresbalk van uw browser. Hier staat https://www.begreentechniek.nl in plaats van het normale http://. De letter ‘S’ geeft aan dat de verbinding ‘secure’ (veilig) is. Ook ziet u een slotje of een groene balk in uw browser.

Verzending

Onze machines en voertuigen worden gratis bezorgd in Nederland. Wij zullen contact opnemen om een leverdatum af te stemmen.

Betaalmethoden

Via onze website kunt u veilig en betrouwbaar uw bestelling plaatsen en betalen. Onze betaalpartner is Mollie. Zij verwerken uw betaling in een veilige omgeving.

Onze bestellingen kunt u direct betalen met iDeal of met Bancontact.

Daarnaast is het mogelijk via bankoverschrijving te betalen. Wij verwerken dan de bestelling en u kunt na afloop of op een later tijdstip de betaling uitvoeren. Bestellingen worden geleverd nadat de betaling is voldaan.

Bestellingen met een orderwaarde boven de 50.000 euro kunnen niet via iDeal of Bancontact worden verwerkt. U kunt dan middels een bankoverschrijving betalen.

Online bestellingen via bankoverschrijving kennen een maximale orderwaarde van 1.000.000 euro. Voor bestellingen boven dit bedrag neemt u contact op met onze klantenservice.

Service en garantie

Ook na de aanschaf van uw machine of voertuig staan wij voor u klaar. Met onze service zorgen wij samen dat u de machines en voertuigen jarenlang succesvol in kunt zetten. Bekijk alle informatie over service en garantie op onze informatiepagina.

Klachten

Heeft u een klacht over uw bestelling? Neem contact met ons op en we gaan samen op zoek naar een oplossing. Bekijk hier onze klachtenpagina.

Showroom

Wilt u onze producten liever eerst bekijken en proberen? In Drachten hebben wij een showroom waar u onze producten kunt bekijken. Onze showroom is uitsluitend op afspraak geopend. Neemt contact op met onze klantenservice om een afspraak te maken.

Neem contact op

Heeft u nog vragen of wilt u advies? Neem gerust contact op.


Meer informatie