Telefonisch weer bereikbaar vanaf maandag om 08:00u
Maak kennis met Be Green Techniek

Maak kennis met Be Green Techniek

Be Green Techniek is uw partner in het verduurzamen van uw machine- en wagenpark. Met ons aanbod van 100% elektrische, fossielvrije machines en voertuigen werken wij samen met onze klanten aan een groene toekomst. Naast onze verkoop bieden wij uitgebreide advisering om tot passende oplossingen te komen en een uitstekende service om de machines en voertuigen jarenlang succesvol in te zetten.

Productaanbod

Bent u op zoek naar een andere fossielvrije oplossing? Bekijk ook onze informatiepagina over advies en ontwikkeling.

Dienstverlening Be Green Techniek

U kunt bij ons terecht voor de complete dienstverlening op het gebied van fossielvrije machines en voertuigen, te denken valt aan:

Bedrijfsgegevens

Be Green Techniek
Mr. W. M. Oppedijk van Veenweg 24-26
9251 GA Burgum

Telefoon: 06 39 68 18 69
E-mail: info@begreentechniek.nl
KvK: 69537461
Btw-id: NL001415094B36

Telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 08:00 tot 18:00 uur.

Werkwijze

Om u zo goed mogelijk te adviseren, komen wij graag langs op een locatie naar wens, zodat u de machines in de praktijk kunt testen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende demonstratie.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Wilt u graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen Be Green Techniek? Bekijk dan onze nieuwspagina of schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Daarnaast kunt u ons volgen op onze sociale kanalen, ga hier naar onze LinkedIn-pagina, onze Facebookpagina en onze Youtube-pagina.


Meer informatie