Telefonisch weer bereikbaar vanaf maandag om 08:00u

Service en garantie

Ook na de aanschaf van uw machine of voertuig staan wij voor u klaar. Met onze service zorgen wij samen dat u de machines en voertuigen jarenlang succesvol in kunt zetten.

Onderdelenvoorziening

Er is een onderdelenvoorziening voor slijtdelen en overige onderdelen. Deze voorziening vindt plaats vanuit een centraal magazijn in Nederland dat voorraad houdt over de onderdelen en garant staat voor snelle levering naar uw eigen werkplaats. Middels nachtelijk transport heeft u de onderdelen vaak ’s ochtends vroeg beschikbaar, zodat er minimale stilstand is. Tevens hebben wij ook een eigen voorraad van de belangrijkste onderdelen, waardoor onze technische dienst u vaak direct weer op weg kan helpen.

Technische dienst

Wij beschikken over een eigen werkplaats voor onderhoud en reparaties en kunnen dit ook op locatie verrichten. Onze servicebus heeft de belangrijkste onderdelen op voorraad en helpt u in geval van stilstand snel weer op weg.

Be Green Techniek is het gehele jaar door bereikbaar voor vragen, storingsservice of reparaties op locatie of in onze werkplaats.

Winterbeurt grasmaaiers

Be Green Techniek kan een winterbeurt verzorgen waarbij de maaier winterklaar wordt gemaakt (uitgebreide schoonmaak en conservering; vervangen van slijtdelen zoals messen en banden; eventuele reparaties van schades die tijdens het seizoen zijn opgelopen). Ook wordt er een gratis check van de accu’s uitgevoerd.

Neem snel contact op

Heeft u vragen aan onze technische dienst? Onze technische dienst helpt u graag en snel. Bel of mail ons gerust.


Meer informatie