Over het merk: EP Equipment

Be Green Techniek is officieel dealer van EP Equipment. Dit bedrijf is opgericht in 1993 en is een toonaangevende fabrikant van diverse magazijnapparatuur die voldoet aan de individuele behoeften van klanten. Voor elke toepassing is er het juiste materieel.

EP Equipment is nu wereldwijd een van de grootste fabrikanten van elektrische heftrucks, palletwagens, stapelaars en orderpicktrucks. Jaarlijks groeit het verkoopvolume met zo’n 30%.

Sinds de oprichting slaagt EP Equipment erin continu innovatieve producten van uitstekende kwaliteit te maken. Ook de accu’s maakt EP Equipment zelf, waardoor kwaliteit en duurzaamheid zijn gegarandeerd, terwijl de prijzen laag blijven. Ze zijn marktleider in lithium-ion-batterijtechnologie en de nummer 1 in klasse III-materieel.

Met honderden patenten in de VS, China en Europa bouwde EP Equipment wereldwijde erkenning op. Dat werd onder andere beloond met de winst van de Red Dot Design Award en de iF Product Design Award.

Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen over de producten van EP Equipment? Het team van Be Green Techniek helpt u graag verder. Neem contact op via telefoon, mail of het contactformulier.


Ons aanbod van EP Equipment