Noord-Nederland
06 39 68 18 69
info@begreentechniek.nl

De krachtige loopmaaier, de Minoris WB

De MINORIS WB 84 combineert alle sterke punten van de andere modellen in een zeer compact en smal ontwerp, dit maakt het de ideale loopmaaier voor alle moeilijke omstandigheden. Door zijn robuuste ontwerp is de MINORIS ontworpen voor de veeleisende professionele gebruiker en heeft de maaier een accuduur van 7 uren.

Meer informatie over de Minoris WB

Hoeft u niet zo nodig te zitten of te staan achter de maaier, kies dan voor de Minoris, een brede loopmaaier van 84 cm, met een accubereik van een volledige werkdag. Een betrouwbare, zelfrijdende elektrische maaier.

COMPACT

Deze maaier is zeer handig in kleinere tuinen of op steile hellingen. Met een 84 cm breed maaidek biedt het meer capaciteit en vermogen dan traditionele loopmaaier modellen. Deze 87,6 cm brede maaier past door elke normale poort of deuropening. Hiermee slaat u de maaier eenvoudig op in een schuur of garage. Met een gewicht van slechts 200 kg is de maaier makkelijk te vervoeren.

KRACHTIG

Door de 4.7 kW/18 pk sterke elektromotoren die gelijk maximum koppel leveren vanaf de start overtreft de MINORIS de meeste commerciële grasmaaiers in zijn klasse, en bewijst hiermee dat accumaaiers krachtig, stil en klaar voor de toekomst zijn. De variabele snelheidsregeling is makkelijk te bedienen via de vingertoppen en biedt een maximale snelheid van 8 km/u vooruit en 4 km/u achteruit. Met een druk op de snelkeuze knop kunt u de snelheid instellen die past bij uw looptempo. De maaier is extreem stil met een geluidsniveau van 83 dB, hiermee verstoort u de omgeving niet en kan er gemaaid worden op alle tijdstippen.

WEINIG ONDERHOUD

Draai de sleutel om en de maaier is gestart! Geen uitstoot, nooit meer tanken en een laag geluidsniveau in combinatie met vrijwel geen onderhoud maakt u klaar voor de toekomst. Laad de maaier op, zorg dat de messen scherp zijn en u kunt gaan. U hoeft de maaier nooit meer weg te brengen voor een onderhoudsbeurt, de maaier bevat geen olie, bougies of filters die vervangen moeten worden en bespaar hiermee jaar op jaar.

TECHNISCHE KENMERKEN

KenmerkenMinoris WB 84
Gewicht zonder batterij147 kg
Gewicht met 1 batterij199 kg
Lengte machine182,9 cm
Breedte machine87,6 cm
Hoogte machine106,7 cm
Maaibreedte84 cm
MaaihoogteVerstelbaar van 2,5 tot 11,4 cm
Maaihoogte verstellingHandmatig in 15 standen te zetten
MaaimethodeZij uitworp
Met of zonder opvang
Snelheid0 - 8 km/u
Aantal messen2
Rotatiesnelheid messen3250-3450 RPM
Geluidsniveau83 dB
Kracht in kW en pk4,7 kW - 18 pk
Elektrisch systeemBatterij 48 volt - 140 Ah
Motoren1 motor voor directe aandrijving van de wielen
2 motoren voor directe aandrijving van de messen
Batterijduur7 uren onafgebroken maaien
Oplaadduur4 uren
Oplader220V - 35A
Garantie3 jaar of 1200 uren op batterijen
2 jaar of 1200 uren op chassis en onderdelen

Beschikbare opties
Liftcilinder (machine optillen om messen te kunnen wisselen en maaidek schoon te maken)
Ledverlichting en zwaailicht
Aluminium grasopvangbak
Waterdichte hoes voor transport/winterstalling

Bekijk ook onze andere modellen