Noord-Nederland
06 39 68 18 69
info@begreentechniek.nl

De groene vloot bestaat uit 5 modellen

De 100% elektrische vloot van Mean Green Mowers bestaat uit 5 modellen: een zero-turn zitmaaier voor de grootste percelen met een maaibreedte van 188 cm, een zitmaaier met een maaibreedte van 152 of 133 cm, een professionele stand-on maaier, een krachtige zitmaaier en een compacte loopmaaier. Voor elk model hebben we een aparte productpagina met informatie, technische specificaties en foto’s.

Evolution EVO

De nieuwste elektrische maaier van Mean Green Mowers met een accuduur tot 8 uren maaien en een maaibreedte van 188 cm. Een ware krachtpatser voor de grootste percelen.

bekijk productpagina

Majoris CXR

Haal de toekomst in huis met deze krachtige, elektrische zero turn maaier, beschikbaar in meerdere breedtes en de mogelijkheid de hele dag op één acculading te maaien.

bekijk productpagina

Stalker SO

De Stalker is een professionele stand-on maaier, met een 122 cm breed maaidek en de wendbaarheid maakt de machine ideaal voor steile percelen en krappe doorgangen.

bekijk productpagina

Nemesis NXR

De Nemesis is een professionele zitmaaier voor zowel kleine als grotere percelen waarbij het niet noodzakelijk is dat de accu een volledige werkdag meegaat. Een krachtige parttimer!

bekijk productpagina

Minoris WB

Hoeft u niet zo nodig te zitten of te staan achter de maaier, kies dan voor de betrouwbare Minoris, een brede loopmaaier van 84 cm, met een accubereik van een volledige werkdag. 

bekijk productpagina