Noord-Nederland
06 39 68 18 69
info@begreentechniek.nl
100% elektrische quads nu verkrijgbaar in Nederland

Eco Charger quads, fluisterstille krachtpatsers zonder enige vorm van uitstoot

De 100% elektrische quads van Eco Charger zijn niet slechts een alternatief voor benzine quads, maar zijn een echte sprong voorwaarts in technologie. Met prestaties die niet onder doen voor traditionele quads, is Eco Charger een echte gamechanger. Kies voor een fluisterstille krachtpatser, die zonder enige vorm van uitstoot zijn werk doet. De regeneratieve remmen, het lagere zwaartepunt en de koele, niet-vonkende motor, bieden veilingheidsfuncties die niet haalbaar zijn op een benzine quad. Met een Eco Charger quad maak je het verschil: fluisterstil, emmissieloos en zonder concessies op het gebied van trekkracht, vermogen en rijbereik.

De toekomst van quads binnen handbereik

De quads van Eco Charger

Eco Charger quads worden gebouwd als krachtige en betrouwbare werkpaarden. Al onze quads zijn uitgerust met een toonaangevende 72 volt, 15 kW motor die voldoende vermogen en koppel biedt bij elke gewenste snelheid.
Een belangrijk veiligheidskenmerk van onze Eco Charger is het lage zwaartepunt, bereikt door de batterijen in het frame te plaatsen, waardoor de quad stabiel kan blijven op zelfs de meest oneffen oppervlakken.
Hoogwaardige componenten, uitgebreide testen en een gecontroleerd productieproces, maken de quads tot machines waarop u kunt vertrouwen. Door minder bewegende delen is er minder onderhoud vereist dan bij conventionele quads.
Ongekende trekkracht, regeneratief remmen om kracht te besparen, stilte en emmissieloos werken, dit zijn allemaal voordelen van deze elektrische quads. Een elektrische quad die de ontberingen van elke omgeving aankan, maar niet afhankelijk is van fossiele brandstoffen! Bespaar nu en in de toekomst; kies voor een groene en duurzame quad van Eco Charger. 

De voordelen van een elektrische quad

Een 100% elektrische quad biedt vele voordelen ten opzichte van een traditionele benzine quad. Ontdek de revolutie van onze Eco Charger quads.

FLUISTERSTIL

Onze quads maken vrijwel geen motorgeluid. Met de enorme herrie van traditionele quads, kunt u wel nagaan wat een verbetering dit is voor zowel de bestuurder als de omgeving. Of u nu in de natuur werkt of in drukke omgevingen, overlast wordt tot een minimum beperkt met de Eco Charger quads.

GEEN UITSTOOT

Onze quads kennen geen uitstoot van COen andere emissies. Fossiele brandstoffen zijn verleden tijd met de elektrische quads van Eco Charger. Kies dan ook om te werken met een duurzame en groene machine, zonder schade toe te brengen aan de omgeving en de bestuurder.

BETROUWBAAR

Strenge testen hebben ervoor gezorgd dat de Eco Charger een betrouwbaar werktuig is dat minder onderhoud vereist dan conventionele quads. Het heeft ook minder bewegende delen, dus minder kans op fouten en in het onwaarschijnlijke geval van een fout komen alle onze quads in aanmerking voor 3 jaar garantie.

VEELZIJDIG

Met zijn zeer lage geluidsemissies en het vermogen om om te gaan met bijna elk terrein, ruw, glad, hard of zacht, is een elektrische quad ideaal voor een breed scala aan toepassingen. Ideaal voor boeren, natuurorganisaties, waterschappen en groenvoorzieners. Als werktuigdrager is een quad breed inzetbaar.

KRACHTPATSER

Eco Charger quads zijn ware krachtpatsers, met een versnellingsbak voor een lage en hoge versnelling, en een topsnelheid van 60 km/u. De geweldige koppel en trekkracht, maken de sleepcapaciteit ongeëvenaard in zijn klasse.

WERKPAARD

Met het ongekende trekvermogen en de soepele klimmogelijkheden is een Eco Charger quad op elk terrein ongeëvenaard in zijn klasse door de gewichtsverdeling. De quads zijn geschikt om zware ladingen aan te kunnen en diverse taken te verrichten.

MAKKELIJK EN SNEL LADEN

Bijna iedereen heeft elektriciteit en met zijn 3-pins oplaadsysteem is de Eco Charger snel en gemakkelijk op te laden, vrijwel overal en is het niet meer nodig om brandstof op te halen en op te slaan.

BETAALBAAR

Onze quads komen in aanmerking voor diverse fiscale regelingen om op de aanschafkosten te besparen. Naast het fiscale voordeel, bespaart u fors op brandstof- en onderhoudskosten.

Bekijk de quads in actie

Het programma Fully Charged heeft de Dominator 2WD uitgebreid mogen testen en heeft hier een filmpje van gemaakt, bekijk deze hieronder en zie de quad in actie.

Onze elektrische quads

Eco Charger kent twee modellen. De Dominator is een compacte tweewielaangedreven quad. De Eliminator is een slag groter en is vierwielaangedreven. Voor beide quads is het mogelijk verschillende aanbouwdelen aan te schaffen, op onze pagina over de quad als werktuigdrager staan diverse voorbeelden van de mogelijkheden. 

Dominator 2WD

De Dominator is de tweewiel aangedreven quad met de mogelijkheid om te schakelen tussen de hoge en lage versnellingsbak en het effectieve voor- en achteruit-schakelsysteem. Het manoeuvreren met deze compacte quad gaat dan ook moeiteloos, zelfs met een aanhanger erachter. 

Eliminator 4WD

De Eliminator is de schakelbare, vierwiel aangedreven quad. Deze 72-volt quad heeft een reeks indrukwekkende functies en geweldige prestaties. Het chassis biedt een solide platform met de ‘full differentials’ aandrijving. Deze quad is dan ook zeer geschikt voor werk in zwaar terrein.

Werktuigen voor de quad

Onze quads zijn ideaal als werktuigdrager met ons ruime aanbod van werktuigen. Van aanhanger en kiepwagen tot meststrooier, manegevlakker of sneeuwschuiver. Daarnaast leveren wij maatwerk; neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken om de quad helemaal op uw wensen af te stemmen.

Meer weten over onze quads?