Telefonisch weer bereikbaar vanaf maandag om 08:00u
Dolmans Landscaping Group

Dolmans Landscaping Group

Dolmans Landscaping Group is een landelijke onderneming in de groenvoorziening met 13 vestigingen en meer dan 900 medewerkers in Nederland en België. Dolmans Landscaping gebruikt elektrische zeroturn-maaiers van Mean Green Mowers.

Maaimachinist van Dolmans Landscaping, Willem Arends, heeft de primeur gehad binnen de Dolmans Landscaping Group. Na een lange maai-carrière met diesel aangedreven maaimachines, is de diesel ingeruild voor een elektrische variant. De elektrische maaier is uitvoering getest in Groningen en Drachten. In de praktijk blijkt Dolmans Landscaping een volle werkdag op een acculading te kunnen maaien.

Normaal gebruikte Willem met zijn maaimachine circa 25 liter diesel per dag. Dit zal een aanzienlijke besparing op de CO2-uitstoot leveren. Met een volledig elektrisch aangedreven machine is er ook minder kans op storingen en dalen de onderhoudskosten. Willem maait veel bij bedrijven en grote particuliere opdrachtgevers. Zij zijn erg blij dat er nu veel stiller en zonder uitstoot wordt gemaaid.

Wij zijn erg blij dat Dolmans Landscaping Group heeft gekozen voor elektrisch maaien. Steeds meer bedrijven en organisaties zien de vele voordelen van elektrisch maaien. Een duurzame en fossielvrije omgeving wordt ook in de groenwereld steeds meer omarmd.

Dolmans Landscaping Group is een landelijke onderneming in de groenvoorziening. Na uitvoerige praktijktesten heeft Dolmans besloten meerdere grasmaaiers van Be Green Techniek af te nemen. Er zijn veel voordelen, o.a. het ontbreken van uitstoot en de besparing op brandstof- en onderhoudskosten. Ook zullen opdrachtgevers de maaimachines waarderen, want de elektrische variant is een stuk stiller!

Dolmans Landscaping Group

Kiest u ook voor elektrisch maaien? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende demonstratie

Bent u benieuwd geworden naar het gemak van elektrisch maaien? Wij komen graag op een locatie naar uw wens voor een uitgebreide uitleg en bieden u dan de mogelijkheid de machine in de praktijk te testen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie.