Telefonisch weer bereikbaar vanaf maandag om 08:00u
Donker Groep

Donker Groep

Donker Groep behoort met ruim 850 medewerkers en 26 locaties tot een van de grootste groenbedrijven in Nederland. Trots kunnen wij melden dat Donker Groep met onze elektrische zero turn maaiers op diverse locaties in Nederland maait.

Uitgebreid getest
Donker Groep heeft de machines uitgebreid getest. De medewerkers van Donker waren erg onder de indruk van de kracht, de stilte, de maaikwaliteit en de accuduur van de elektrische maaimachines.

Geen consessies
Traditionele maaiers verbruiken grote hoeveelheden fossiele brandstoffen. Hierbij vindt vaak een inefficiënte verbranding plaats, waardoor er veel CO2 en andere schadelijke stoffen vrijkomen. Daarnaast zijn traditionele maaiers luidruchtig. Met de aanschaf van de Mean Green Mowers maakt Donker grote stappen in het verlagen van de CO2-uitstoot en wordt de geluidsbeleving voor de klanten en de omgeving aangenamer. Doordat de machines geen uitstootdampen produceren, de machines veel stiller maaien en er weinig trillingen worden veroorzaakt, zijn de machines ook duurzamer voor de medewerkers van Donker. Met een accucapaciteit van een complete werkdag, hoeven zij geen concessies te doen op het gebied van efficiëntie. 

Met de keuze om elektrisch te maaien zet het groenbedrijf grote stappen in de duurzame koers en de transformatie naar een echt ‘groen’ bedrijf. 

Donker Groep behoort tot een van de grootste groenbedrijven in Nederland. Na intensieve en uitgebreide praktijktesten heeft Donker Groep besloten diverse elektrische maaiers aan te schaffen. De medewerkers van Donker zijn erg onder de indruk van de kracht, de stilte, de maaikwaliteit en de accuduur van de elektrische maaimachines.

Donker Groep

Kiest u ook voor elektrisch maaien? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende demonstratie

Bent u benieuwd geworden naar het gemak van elektrisch maaien? Wij komen graag op een locatie naar uw wens voor een uitgebreide uitleg en bieden u dan de mogelijkheid de machine in de praktijk te testen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie.