Fam. Barendregt-Wuis

Fam. Barendregt-Wuis

Duurzaam werken op waddeneiland Texel – Bloembollen en bloemknollen boerderij familie Barendregt-Wuis, tevens camping en B&B.

Na een demonstratie bij ons in Drachten hebben Edwin en Petra gekozen voor een nieuwe elektrische lithium heftruck van EP Equipment. Deze heftruck wordt ingezet op het mooie eiland Texel. Van belang bij de aanschaf was de brede inzetbaarheid van de heftruck, voor de verschillende taken op het terrein. De degelijkheid en extra hoge bodemvrijheid ten opzichte van een standaard heftruck komen hierbij goed van pas. Daarnaast is de heftruck uitgerust met een kistenkantelaar met arm die wordt aangestuurd door de standaard aanwezige 4e functie op de heftruck.

Elektrisch werken, geen herrie en uitstoot meer: dat maakt het de ideale machine op de boerderij en geeft geen overlast voor de gasten. Ook het overdag tussendoor bijladen op basis van de eigen zonnepanelen maakte de keuze om voor een duurzame lithium (LFP) heftruck te gaan nog makkelijker.

De hond heeft in ieder geval de nieuwe heftruck al goedgekeurd. Wij wensen Edwin en Petra veel werkplezier met hun nieuwe heftruck.

Terug naar overzicht