New Inter Connect te Antwerpen

New Inter Connect te Antwerpen

New Inter Connect is een bedrijf dat handelt in onder andere tweedehands pallets op de Antwerpse groothandelsmarkt. Hier zitten allerlei bedrijven geconcentreerd op het gebied van voedsel, van oosterse specialiteiten tot verse vis, vlees en groenten.

Met de aanschaf van de EFL252 heeft New Inter Connect afscheid genomen van hun oude loodzuur heftruck, welke door een kapot watervulsysteem had te kampen met een drooggekookte accu en hoge vervangingskosten. Met deze nieuwe EP heftruck kan er weer stil en emissieloos worden gewerkt op de groothandelsmarkt, diesel en LPG heftrucks zijn hier namelijk verboden i.v.m. het werken met voedsel.

De hoofdreden van de klant om over te stappen naar de EP heftruck is de onderhoudsvrije li-ion LFP accu die meer dan 3000 laadcycli mee gaat. Zo kan de heftruck worden ingezet zonder zorgen over de accu te hebben en geen demi water meer bij te vullen. De LFP accu kan onbeperkt worden bijgeladen tussendoor zodat de heftruck altijd klaar staat om te worden ingezet.

Terug naar overzicht