Telefonisch weer bereikbaar vanaf maandag om 08:00u
Recreatiecentrum De Wâldsang

Recreatiecentrum De Wâldsang

Bakkeveen staat bekend en wordt bemind om z’n prachtige bossen, zandverstuivingen, duinen en heidevelden. Net buiten het dorp Bakkeveen ligt, midden in Landgoed De Slotplaats van Natuurmonumenten, camping De Wâldsang. Een camping met goede voorzieningen, ruime plaatsen en aandacht voor haar gasten.

De Wâldsang heeft een oppervlakte van 13.5 hectare, kent een hoog voorzieningen niveau en neemt zijn verantwoordelijkheid op het gebied van duurzaamheid. 

Een van deze stappen is de aanschaf van een elektrische grasmaaier van Mean Green Mowers. Met deze maaier kan er fossielvrij en veel stiller worden gemaaid. Voor de gasten is dit erg prettig: zij kunnen optimaal genieten van de vakantie, zonder de herrie van een grasmaaier.

‘Wij zijn erg tevreden met onze elektrische maaier. Wat een verschil met onze oude dieselmaaier. De maaier laden wij op met onze zonnepanelen op het dak van het restaurant. Door de mulchringen in de maaibak wordt het gras erg fijn gemaaid en hoeven wij niet meer grasresten op te harken voor de gasten. Ook de geluidsreductie is een groot voordeel voor onze gasten.’

Fam. J.W. Russchen – eigenaar Recreatiecentrum de Wâldsang

Wilt u meer weten over duurzaam kamperen?

Bekijk de speciale informatiepagina op de website van Recreatiecentrum De Wâldsang over de verduurzaming van het bedrijf.

Heeft u een camping en wilt u ook elektrisch maaien?

Naast een schone omgeving voor uw gasten en bezoekers, is een elektrische maaimachine ook veel stiller dan traditionele maaimachines, wat erg prettig is voor de vakantiebeleving. Onze maaiers zijn professioneel en krachtig. Er kan een hele werkdag op één acculading worden gemaaid. Neem gerust contact op voor meer informatie en een vrijblijvende demonstratie.