Telefonisch weer bereikbaar vanaf maandag om 08:00u
Vertisol Omgevingsbeheer en Inrichting B.V.

Vertisol Omgevingsbeheer en Inrichting B.V.

Vertisol Omgevingsbeheer en Inrichting B.V. uit Siddeburen (Groningen) is een groenvoorzieningsbedrijf en al meer dan 30 jaar actief in de drie noordelijke provincies. Kwaliteit, service en flexibel inspelen op de wensen van de klant; dat is waar Vertisol voor staat.

Vertisol biedt een complete dienstverlening aan. Vanaf de ontwikkeling, de aanleg, het onderhoud van cultuur- & civieltechnische werken tot de groenvoorziening van diverse projecten. Vertisol voert voor diverse bedrijven, gemeenten, woningbouwcorporaties, zorginstellingen en recreatieparken het groenonderhoud en het terreinonderhoud uit.

Sinds het voorjaar van 2020 maait Vertisol elektrisch met de Stalker SO en de Evolution EVO. Wat betreft de EVO heeft Vertisol de primeur en beschikt als eerste in Europa over de krachtige EVO-188 van Mean Green Mowers.

Lees ook wat Jaap van der West, eigenaar van Vertisol Omgevingsbeheer en Inrichting B.V., over de EVO zegt:

‘Deze machine sluit goed aan op onze visie met betrekking tot duurzaamheid en die van onze opdrachtgevers. Bovendien is dit een prima aanvulling op de reeds eerder aangeschafte elektrische maaier met een maaibreedte van 122 cm. Daarnaast hebben wij flink geïnvesteerd in accutuin- & parkmachines, zodat we in 2021 uitsluitend werken met elektrisch gereedschap.’

Jaap van der West – Eigenaar Vertisol Omgevingsbeheer en Inrichting B.V.

Benieuwd geworden naar de voordelen van elektrisch maaien?

  • Kies voor CO2-neutraal werken, zonder enige vorm van uitstoot.
  • Ervaar de schoonheid van stil werken, voor uzelf en de omgeving.
  • Stop het gebruik van fossiele brandstoffen, kies voor de kracht van elektrisch.
  • Bespaar fors op uw brandstof- en onderhoudskosten.

Wilt u ook elektrisch maaien? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie.