Noord-Nederland
06 39 68 18 69
info@begreentechniek.nl

De Stalker SO is een professionele elektrische stand-on maaier

De STALKER SO 122 elektrische stand-on maaier is ontworpen met een aluminium chassis, bedacht door luchtvaartingenieurs. Het aluminium chassis zorgt ervoor dat de maaier een laag eigen gewicht en zwaartepunt heeft. Hierdoor presteert de maaier op elk terrein, van vlak terrein tot heuvels. Door het volledig verstelbare zwevende maaidek biedt de machine maaihoogtes van 25 tot 114 mm met een maximumsnelheid van 13 km/u. Deze maaier is superstil en haalt dezelfde productie of zelfs beter dan traditionele brandstofmaaiers zonder geluidsoverlast te veroorzaken. De maaier wordt aangedreven door LEM’s (Lithium Energy Modules), hiermee kan de maaier de hele dag maaien op één acculading, dit is geschikt voor de meeste klanten die van job to job maaien alsmede voor maaien op een vaste locatie. De STALKER is uitermate smal en wendbaar en hierdoor zeer geschikt voor veeleisende locaties. Zowel grote gebieden als (zeer) krappe stukken kunnen zonder probleem gemaaid worden.

Informatie over de Stalker SO 122

De Stalker is een professionele stand-on maaier, met een 122 cm breed maaidek en de wendbaarheid maakt de machine ideaal voor steile percelen en krappe doorgangen.

KRACHTIG

De STALKER heeft dezelfde krachtige motoren en controllers als de Majoris CXR en voert hiermee alle klussen met gemak uit. Met de 7,9 kW/24 pk sterke elektromotoren die gelijk maximum koppel leveren vanaf de start overtreft de STALKER de meeste commerciële grasmaaiers in zijn klasse, en bewijst hiermee dat accumaaiers krachtig, stil en klaar voor de toekomst zijn.

DEGELIJK

De STALKER is ontworpen door luchtvaartingenieurs. Het chassis en maaidek zijn gemaakt van een aluminiumlegering, en biedt hierdoor in vergelijking met andere zero turn maaiers op de markt zowel een hoge sterkte als minder gewicht (- 40%). Dit zorgt ervoor dat dit de lichtste, sterkste, commerciële elektrische maaier is die momenteel verkrijgbaar is op de markt.  

De pluspunten hiervan zijn:
– Laag energieverbruik
– Minder bodemverdichting
– Laag transport gewicht
– Minder corrosie

Door het lage gewicht is deze maaier zeer goed uitgebalanceerd en dit zorgt ervoor dat de maaier veel makkelijker te bedienen is en zich makkelijk rond obstakels beweegt. Deze maaier is degelijk en duurzaam gebouwd. Meerdere keren per dag in en uit de trailer laden is geen enkel probleem. De eenvoudige, sterke, volledig stalen en aluminium constructie biedt extreme duurzaamheid en gemakkelijk te repareren componenten.

EFFICIENT

In uw bedrijf draait het om de hoogste efficiëntie, maximale draaiuren en de laagste kosten per uur. De STALKER is de beste keuze in zijn segment. Geen brandstof, geen olie, geen hydrostatische systemen en met de minimale onderhoudsbehoefte van deze maaiers bespaart u ieder uur weer. Laat het verschil in kosten per draaiuur tussen uw huidige maaier en de Mean Green Mower vrijblijvend door ons uitrekenen en start ook met besparen. Daarnaast valt de maaier in een drietal gunstige fiscale regelingen waarvan u kunt profiteren.

STIL

Hoe stil is de maaier? Heel stil! Deze maaier is zo ontzettend stil dat hij nauwelijks te horen is op 50 meter afstand. U kunt nu de eerste zijn in de omgeving die gebruik maakt van de krachtige, stille STALKER-zero-turn maaier die geheel emissieloos zijn werk doet. En waarbij u de grootste ergernissen van uw klanten wegneemt, namelijk herrie en uitlaatgassen.

OPTIONEEL: INGEBOUWDE BLADBLAZER

De STALKER is nu verkrijgbaar met een krachtige bladblazer die verborgen zit in de voorkant van de maaier. Deze maakt gebruik van de Quiet Turbine Technology (QTT) van Mean Green Mowers.

Blaas na het maaien alle grasresten en losliggende bladeren weg zonder van de maaier af te stappen. Deze bladblazer wordt aangedreven door de accu’s, dus nooit meer een benzineblazer opstarten. Uniek: de mond van de bladblazer is van links naar rechts te zwenken door middel van een drukknop op het bedieningspaneel. Deze commerciële bladblazer is qua luchtvolume en snelheid vergelijkbaar met krachtige benzine aangedreven bladblazers, maar dan zonder de herrie en uitstoot.

Uitgebreide uitleg

TECHNISCHE SPECIFICATIES

KenmerkenStalker SO 122
Gewicht zonder batterij278 kg
Gewicht met 1 batterij330 kg
Gewicht met 2 batterijen382 kg
Lengte machine139,7 cm
Breedte machine125,7 cm
Hoogte machine106,7 cm
Maaibreedte122 cm
MaaihoogteVerstelbaar van 2,5 tot 11,4 cm
Maaihoogte verstellingHandmatig in 15 standen te zetten
MaaimethodeStandaard achter uitworp (met of zonder mulching)
Daarnaast als zij uitworp leverbaar
Snelheid0 - 13 km/u
Aantal messen3
Rotatiesnelheid messen3250-3450 RPM
Geluidsniveau87 dB
Kracht in kW en pk7,9 kW - 24 pk
Elektrisch systeemBatterij 48 volt - 140 Ah
Motoren2 motoren voor directe aandrijving van de wielen
3 motoren voor directe aandrijving van de messen
Batterijduur2 batterijen: 7 uur onafgebroken maaien
1 batterij: 3,5 uur onafgebroken maaien
Oplaadduur2 batterijen: 8 uur
1 batterij: 4 uur
Oplader220 volt - 35 Ah
Garantie3 jaar of 1200 uren op batterijen
2 jaar of 1200 uren op chassis en onderdelen (uitgezonderd slijtdelen)

Beschikbare opties
Liftcilinder (om machine op te tillen om messen te kunnen wisselen en maaidek schoon te maken)
Blazer met 2 blaassnelheden
Als inbouw leverbaar, netjes weggewerkt in de voorkant van de machine
Ledverlichting en zwaailicht
Michelin X Tweel
Achterbanden
Aluminium grasopvangbak
Waterdichte hoes voor transport/winterstalling

Bekijk ook onze andere modellen