Elektrische stapelaar kopen? Alles wat u in 2022 moet weten

Be Green Techniek is EP Equipment-dealer. Wij leveren u de beste elektrische stapelaars en voorzien u daarnaast graag van tips en advies om de beste keuze voor uw bedrijf te maken.

Waarom u een elektrische stapelaar nodig heeft

Een elektrische stapelaar – ook wel een palletstapelaar genoemd – is een ‘palletwagen voorzien van een hefmast’. Elektrische stapelaars worden vooral toegepast in magazijnen met hoge palletstellingen. Onze klanten zijn bedrijven die producten maken, opslaan en verkopen of handelsondernemingen.

Een elektrische stapelaar is dan een handig hulpmiddel om snel, veilig en efficiënt voorraden verticaal te kunnen beheren.

Be Green Techniek is officieel dealer van het merk EP Equipment, een van de grootste merken voor elektrische stapelaars. Deze stapelaars bevatten de nieuwste typen lithium-ion-batterijen en ze zijn direct uit voorraad leverbaar.

We bieden 4 modellen elektrische stapelaars van EP Equipment. Elk model heeft specifieke kenmerken en toepassingen.

 • Welke elektrische stapelaar moet u kiezen? 
 • Wanneer kiest u voor welke hefhoogte?

Dat en meer waar u op moet letten als u een elektrische stapelaar aan wilt schaffen, vertellen we u graag op deze overzichtspagina en de vervolgpagina’s van de specifieke modellen. 

Elektrische stapelaars

Wilt u uw oude handmatige stapelaar vervangen? Of kiezen voor een elektrische stapelaar met een nieuwe en moderne lithium-ion-batterij? Heeft u meer hefhoogte of hefvermogen nodig?

De elektrische stapelaars van EP Equipment zijn voorzien van de nieuwste lithium-ion-batterijen of gel-batterijen. We hebben ze in hefhoogtes van 1,95 m tot maar liefst 4,8 m en met een hefvermogen van 1.200 kg tot 1.600 kg.

Bent u op zoek naar specifiek eigenschappen voor uw elektrische palletstapelaar? Neem dan contact op met de klantenservice van Be Green Techniek. De kans is groot dat wij u kunnen helpen.

Waarom kiezen voor een elektrische stapelaar?

Maak kennis met onze volledig elektrische stapelaars (ook wel elektrische palletstapelaars genoemd).

De elektrische stapelaars van het kwaliteitsmerk EP Equipment zijn volledig elektrisch en voorzien van de modernste technologie. Hierdoor zijn ze makkelijk in het gebruik, eenvoudig te besturen en gaan ze lang mee onder de zwaarste omstandigheden.

De moderne Li-ion-batterij die u voor uw elektrische stapelaar kunt kiezen, hoeft u veel minder vaak op te laden dan loodzuur-batterijen en gaat ook nog eens veel langer mee.

Li-ion ondersteunt ook gelegenheidsladen of opportunity charging. Even een kwartier of een halfuur te laden tijdens de pauze en u kunt weer verder met uw werk. U kunt ook kiezen voor een gel-batterij. Deze zijn voordeliger in aanschafprijs dan de lithium-ion-batterijen.

De elektrische stapelaars van EP Equipment zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, variërend van modellen voor incidenteel gebruik tot modellen voor zwaar stapelwerk over grote hoogtes en afstanden. 

Alle elektrische stapelaars van EP Equipment passen in een moderne, duurzame bedrijfsvoering.

Hoe kiest u de juiste elektrische stapelaar?

Welke elektrische stapelaar u nodig heeft, hangt af van een aantal factoren.

 • Wat is de hefhoogte die u moet bereiken?
 • Hoelang wilt u de stapelaar achter elkaar kunnen gebruiken? 
 • Moet u langere afstanden met de stapelaar kunnen afleggen?

Heeft u specifieke wensen of vragen bij het kiezen van een nieuwe elektrische stapelaar? Bel of mail ons. De specialisten van Be Green Techniek staan voor u klaar om u te helpen met de beste keuze voor uw organisatie.

Waarom een elektrische stapelaar kopen bij Be Green Techniek?

Waarom zou u een elektrische stapelaar bij Be Green Techniek kopen? Dat is simpel, vinden wij. Allereerst omdat we officieel dealer van het kwaliteitsmerk EP Equipment zijn. 

Dit merk biedt elektrische heftrucks, orderpickers, pallettrucks én stapelaars van de allerhoogste kwaliteit en voorzien van de nieuwste technologie, zoals lithium-ion-batterijen.

Omdat de fabrikant zoveel schaalgrootte heeft, kunnen we uw nieuwe machines tegen de beste prijzen van Nederland leveren. De prijzen van deze nieuwe stapelaars zijn zo goed, dat ze kunnen concurreren met tweedehands elektrische stapelaars die via diverse marktplaatsen worden aangeboden. 

Vergelijkt u gerust de prijzen van onze elektrische stapelaars en andere apparatuur. Ze staan bijna allemaal direct op de productpagina’s vermeld.

Ziet u de prijs niet? Dan kunt u deze vrijblijvend bij ons opvragen en voorzien wij u binnen 2 werkdagen van een aantrekkelijk aanbod.

Vragen over stapelaars of andere producten die wij leveren? Stel ze aan onze specialisten. De meestgestelde vragen hebben we hieronder al beantwoord in onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen over onze elektrische stapelaars

Hier zijn de meestgestelde vragen over elektrische palletstapelaars die onze klantenservice ontvangt, plus de bijbehorende antwoorden.

Staat uw vraag niet tussen de onderstaande vragen? Bel of mail dan met onze klantenservice. We staan klaar om u te helpen.

 • De naam ‘elektrische stapelaar’ of ‘elektrische palletstapelaar’ zegt het eigenlijk al: het is een hulpmiddel om snel en makkelijk pallets met goederen te kunnen stapelen en verticaal te kunnen verplaatsen. Waar de pallettruck sterk is in soepele horizontale verplaatsing, is de stapelaar dat in verticale verplaatsing.

 • Vrijwel alle elektrische stapelaars kunt u nu via de website kopen en kunnen wij binnen 1 tot 3 werkdagen leveren. Sommige modellen hebben mogelijk een iets langere levertijd. Dat staat dan op de productpagina van de stapelaar aangegeven. Voor de modellen die wij niet op voorraad hebben (bijvoorbeeld met een bijzondere hefhoogte of een hoge hefcapaciteit), kunnen we altijd een levertijd geven als u even contact met ons opneemt. 

 • De prijzen van onze elektrische stapelaars vindt u op de productpagina’s van de verschillende modellen. Vergelijk de prijzen en u zult zien dat ons aanbod van EP Equipment zeer scherp geprijsd is. Staat de prijs er niet bij? Vraag dan via het online formulier een prijs aan. U kunt rekenen op een snelle offerte met een aantrekkelijk voorstel.

 • U kunt rekenen op een lange levensduur. De elektrische stapelaars zijn gebouwd op jarenlang intensief werk. Hierbij was de accu tot voor kort het zwakke punt. Dat is nog steeds zo bij stapelaars met een loodzuur-accu, maar wij bieden uitsluitend elektrische stapelaars met de nieuwste modellen accu’s: gel en lithium-ion. De li-ion-batterij levert de hoogste prestaties en gaat veel langer mee. Tot wel 3 à 4 keer langer dan loodzuur.

 • Op onze elektrische stapelaars krijgt u 12 maanden garantie. Op de accu 24 maanden. Zonder een beperking in uren.

 • Be Green Techniek is officieel dealer van EP Equipment. Dit merk levert niet alleen stapelaars, maar ook pallettrucks, heftrucks en orderpickers. Door de schaalgrootte van de fabrikant betaalt u nooit te veel voor uw machines en zijn kwaliteit en duurzaamheid gegarandeerd.

 • Een lithium-ion-batterij houdt het veel langer uit ten opzichte van loodzuur. De batterij laadt sneller op, kunt u tussendoor ook laden en hoeft niet af te koelen voor gebruik. De afweging die u moet maken is die tussen een gel-batterij en een lithium-ion-batterij. Kiest u voor de voordelen en het gemak van lithium-ion of voor een lagere aanschafprijs op voorhand?

 • De precieze laadtijd hangt af van de accu in de palletstapelaar van uw keuze. De meeste accu’s zijn in 2,5 uur van praktisch leeg weer helemaal vol. Een groot voordeel van de Li-ion-batterij: u kunt tussendoor makkelijk en veilig bijladen, bijvoorbeeld tijdens de koffiepauze. Zo kan de palletstapelaar een volledige werkdag achter elkaar in bedrijf blijven.

Heeft u andere vragen over elektrische stapelaars? De medewerkers van Be Green Techniek staan voor u klaar om ze te beantwoorden. Neem nu contact op