Telefonisch weer bereikbaar vanaf maandag om 08:00u

Vakantieparken en campings

Bent u eigenaar van een vakantiepark of camping? Of bent u werkzaam op een vakantiepark, camping of andere toeristische gelegenheid? Be Green Techniek is uw partner bij de aanschaf van fossielvrije machines en voertuigen. Denk aan bijvoorbeeld een elektrische grasmaaier, een elektrische quad of een elektrisch voertuig voor uw terrein.

Kies voor duurzame machines en voertuigen voor uw vakantiepark of camping

 • Maai uw terrein elektrisch met de elektrische grasmaaiers van Mean Green Mowers.
 • Gebruik een elektrische quad voor diverse werkzaamheden op uw terrein.
 • Met onze elektrische voertuigen heeft u een stil en fossielvrij transportmiddel.
 • Beheers het onkruid op uw park duurzaam met de producten van Ripagreen.

Elektrische grasmaaier voor uw camping

Maait u al elektrisch? Met ons aanbod elektrische maaimachines van Mean Green Mowers, heeft u de keuze uit diverse 100% elektrische grasmaaiers, waarmee stiller en zonder uitstoot kan worden gemaaid.

Naast een schone omgeving voor gasten en bezoekers, is de machine ook veel stiller dan traditionele maaimachines, wat erg prettig is voor de vakantiebeleving. Onze maaiers zijn professioneel en krachtig. Er kan een hele werkdag op één acculading worden gemaaid.

Kenmerken elektrische maaimachine

 • Traditionele maaiers verbruiken grote hoeveelheden fossiele brandstoffen, waarbij vaak een inefficiënte verbranding plaatsvindt, waardoor er veel CO2 en andere schadelijke stoffen vrijkomen. Met een elektrische maaimachine verlaagt u de CO2-uitstoot van uw onderneming en draagt u bij aan een duurzame en groene manier van recreëren.
 • Traditionele maaiers zijn luidruchtig. Onze maaier verlaagt de geluidsbeleving enorm, wat erg prettig is voor zowel de gebruiker als uw gasten.
 • Traditionele maaiers kennen hoge gebruiks- en onderhoudskosten. Ritjes naar het tankstation zijn verleden tijd, ’s nachts de machine aan de lader is voldoende. Daarnaast zijn er veel minder onderhoudskosten, houd alleen de messen scherp en de wielen ingevet; dat is alles!
 • De overheid stimuleert de aanschaf van duurzame bedrijfsmiddelen, waardoor u als onderneming in aanmerking komt voor diverse regelingen waarmee u fors kunt besparen op de aanschafprijs (MIA, VAMIL en KIA).
 • Onze machines kennen een lange levensduur. Recente onafhankelijke tests van onze accu’s hebben aangetoond dat de accu’s zeer lang mee gaan en bijna geen verval kennen in capaciteit en daardoor gedurende de levensduur van de machine niet vervangen hoeven te worden. Een lange levensduur in combinatie met het verlagen van de gebruiks- en onderhoudskosten, en de fiscaal voordelige aanschaf, betekent dat een elektrische machine naast de vele voordelen ook economisch zeer aantrekkelijk is.
 • Doordat de machine geen uitstootdampen produceert, de machine veel stiller maait en er weinig trillingen worden veroorzaakt, is de machine duurzamer voor uw medewerkers. Door het ontbreken van vele slijtdelen zoals riemen, bougies en poelies, die op een traditionele maaier zitten, kent de machine een zeer hoge bedrijfszekerheid.
 • Onze machines zijn gebouwd voor professioneel gebruik. Dit betekent dat zij dezelfde of zelfs betere prestaties hebben dan de traditionele maaimachines. Daarnaast is het mogelijk om een hele werkdag op één acculading te werken, zodat er geen compromissen hoeven te worden gesloten op efficiëntie. 

Meer weten over elektrische maaien? Lees meer over de voordelen van elektrisch maaien of bekijk direct ons aanbod van elektrische grasmaaiers.


Elektrische quad voor uw vakantiepark

Een 100% elektrische quad biedt vele voordelen ten opzichte van een traditionele benzine quad. Ontdek de revolutie van onze elektrische quads.

Fluisterstil

Onze quads maken vrijwel geen motorgeluid. Met de enorme herrie van traditionele quads, kunt u wel nagaan wat een verbetering dit is voor zowel de bestuurder als de omgeving. Of u nu in de natuur werkt of in drukke omgevingen, overlast wordt tot een minimum beperkt met een stille elektrische quad.

Geen uitstoot

Onze quads kennen geen uitstoot van COen andere emissies. Fossiele brandstoffen zijn verleden tijd met de elektrische quads van Be Green Techniek. Kies dan ook om te werken met een duurzame en groene machine, zonder schade toe te brengen aan de omgeving en de bestuurder.

Betrouwbaar

Strenge testen hebben ervoor gezorgd dat de quad een betrouwbaar werktuig is dat minder onderhoud vereist dan conventionele quads. Het heeft ook minder bewegende delen, dus minder kans op fouten en in het onwaarschijnlijke geval van een fout komen alle onze quads in aanmerking voor 3 jaar garantie.

Veelzijdig

Met zijn zeer lage geluidsemissies en het vermogen om om te gaan met bijna elk terrein, ruw, glad, hard of zacht, is een elektrische quad ideaal voor een breed scala aan toepassingen. Ideaal voor boeren, natuurorganisaties, waterschappen en groenvoorzieners. Als werktuigdrager is een quad breed inzetbaar.

Krachtpatser

Onze quads zijn ware krachtpatsers, door de sterke elektromotor is er geen versnellingsbak met lage of hoge gearing meer nodig. Dit wordt nu softwarematig gedaan met de bedieningshendel. De quad heeft een topsnelheid van 45 km/u. Het geweldige koppel en trekkracht, maken de sleepcapaciteit ongeëvenaard in zijn klasse.

Werkpaard

Met het ongekende trekvermogen en de soepele klimmogelijkheden is onze quad op elk terrein ongeëvenaard in zijn klasse door de gewichtsverdeling. De quads zijn geschikt om zware ladingen aan te kunnen en diverse taken te verrichten.

Makkelijk en snel laden

Bijna iedereen heeft elektriciteit en met zijn 230 volt oplaadsysteem is de quad snel en gemakkelijk op te laden, vrijwel overal en is het niet meer nodig om brandstof op te halen en op te slaan.

Betaalbaar

Onze quads komen in aanmerking voor diverse fiscale regelingen om op de aanschafkosten te besparen. Naast het fiscale voordeel, bespaart u fors op brandstof- en onderhoudskosten.


Elektrisch voertuig voor uw camping

Elektrisch voertuig voor groenonderhoud, vervoeren van gasten of voor de schoonmaakdienst

 • Onze compacte, behendige en robuuste elektrische wagens zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen en geschikt voor diverse doeleinden. 

Beheers het onkruid duurzaam op uw park

De Ripagreen is een handzame onkruidbrander waarmee u onkruid kunt beheersen op wegen, paden, trottoirs, boomspiegels en andere oppervlaktes. 

 • De Ripagreen is met haar lengte van 160 cm, haar lage gewicht, verstelbare 2e handgreep en geïntegreerde automatische ontsteking (in de handgreep) een professionele brander. 
 • Door de verdraaibare branderkop kan de brander voor verschillende toepassingen worden ingezet. 
 • Voor kleinschalig onderhoud is een wendbare gassfleswagen leverbaar of een zeer handige mobility kit rugzak. U kunt dan ook eenvoudig werken op zeer oneffen en halfverharde of onverharde terreinen. 
 • En met de autonomy kit bieden wij een kant-en-klare module voor opbouw op een werktuigdrager, denk bijvoorbeeld aan een elektrische quad
 • Met het gebruik van biopropaan een duurzaam en fossielvrij alternatief.

Recreatiecentrum De Wâldsang maait elektrisch

Recreatiecentrum De Wâldsang, een camping in het Friese Bakkeveen, heeft de dieselmaaier ingeruild voor een stille en elektrische maaier van Mean Green Mowers. Wilt u meer weten? Bekijk dan onze referenties.

Kiest uw camping ook voor groen met onze stille en fossielvrije machines en voertuigen?

Mocht u nieuwsgierig zijn geworden naar de mogelijkheden of wilt u meer weten over onze producten, dan staan wij graag klaar voor meer informatie of een geheel vrijblijvende demonstratie op locatie. Neem gerust contact op met onze adviseurs, zij helpen u graag verder.


Toepassingen